Årets pårørendekommune 2020

Det er ennå tid igjen – fram til 15.juni.

Det er ennå tid igjen – fram til 15.juni.

Hjelp oss å spre info om nominasjonsrunden
for Årets Pårørendekommune 2020!

Siden 2017 har Pårørendesenteret og en sammensatt jury årlig hedret den kommunen som i størst grad har jobbet systematisk og inkluderende for pårørende det siste året. Nominasjonsrunden varer fram til 15. juni.

Godt pårørendearbeid kan bety så mangt og vil variere fra kommune til kommune avhengig av befolkningsmengde og -sammensetning. Små kommuner har like god mulighet til å vinne som store. Men det avhenger av at kommunen blir nominert!

Vil dere dele informasjon om prisen, nominasjonsprosessen og link til nominasjonsskjema, kan dere bruke følgende adresse:

parorendesenteret.no/årets-pårørendekommune-2020

Hovedhensikten med prisen er å skape økt engasjement og interesse for pårørendearbeid i kommunene.

Hovedkriteriene for å vinne er:

• Systematisk arbeid for pårørende med tydelige planer for arbeidet.
  • Samarbeid innad i kommunen og utad til lag og organisasjoner i kommunen når det gjelder pårørendetiltak.
  • Involvering av pårørende.

Selve prisen er en sjekk på 10.000 kroner og et spesialdesignet grafisk trykk.

Med i juryen er Nasjonalforeningen for Folkehelsen, NKS veiledningssenter for pårørende i Nord Norge, Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse (LPP), Nettverk for pårørendeforskning, KS, Stiftelsen Pårørendesenteret og fjorårets vinner: Fredrikstad kommune

Du kan lese mer om prisen, nominasjonsprosessen og tidligere vinnere på Pårørendesenteret.no

Hvordan nominere en kommune:

Trykk på knappen for å få tilgang til vårt nominasjonsskjema. Hvem som helst kan nominere en kommune, enten de er pårørende, fagfolk, politikere eller jobber i en interesse-organisasjon.

Hilsen oss i juryen!

cid:image003.jpg@01D6124C.F8FF1750 - Klikk for stort bilde