Karasjoksvømmer Sandra Maria Balto deltar i NM langbane og Nordisk ungdomsmesterskap

Sandra sammen med Kristine Bjellvåg Braathen som representerer BærumsvømmerneKarasjoksvømmer Sandra Maria Balto skal delta under NM langbane i svømming i Kristiansand og Nordisk ungdomsmesterskap i Tallin. 

Torsdag 7. juni deltar Sandra i NM langbane svømming i Kristiansand og dagen etter reiser hun med 11 andre norske ungdommer i alder 13-18 år til Tallin for å delta på Nordisk Ungdomsmesterskap. Der konkurrerer de fra 9 nordiske land: NOR, SWE, DEN, FIN, ISL, FAR, EST, LAT, LTU 

Sandra ble tatt ut for å representere Norge, i begynnelsen av juni, da hun deltok på Norsk Ungdomsmesterskap på Lambertseter. Hun ble sammenlagt norgesmester der i klassen 2007.

Sandra har forberedt seg til dette med å reise til Sandvika allerede 20. juni sammen med sin trener Kjetil Andersen. Der har hun fått trene med elitegruppa i Bærum Svømmeklubb og fått oppfølging fra deres trener Sondre Solberg. Hun har også fått trene sammen med Tomoe Zenimoto Hvas som er en av Norges beste svømmere. 

I Kristiansand svømmer Sandra én øvelse, 50m rygg og i Tallin er hun satt opp på: 50m, 100m og 200 fri, 100 butterfly og 200m IM. I Tallinn svømmes det også på 50m bane.

Lykke til Sandra, vi heier på deg!