Perletur 2018 er i gang

Vil du også "samle" perleturer, som mange andre i Finnmark?

1. juni var starten på årets perleturer. I Karasjok har vi 16 perleturer. Opplev den fine naturen og bli kjent i kommunen. Perletur gjør det lett å bli kjent både i egen kommune og i nabokommunene. Perletur presenterer mye av det fine Finnmark har å by på. Det er ulike vanskelighetsgrader på turene. En fullstendig oversikt over turene finner du her: www.perletur.no

I 2017 var det 158 personer som registrerte 1130 perleturer i Karasjok, klarer vi flere i år?

Slik fungere perletur:

www.perletur.no lager du din egen bruker, du kan også legge til familiemedlemmer til din egen bruker. På hver tur er det lagt ut en kode som du registrer på nettsiden. På nettsiden finnes også topplister og statistikk og informasjon om Perletur.

Kravet for å gjøre deg fortjent til premiekruset er at minst sju av turene besøkes. For barn under 10 år er kravet seks turer.

God tur i vakre Finnmark!