SOMMERLESKAMPANJE PÅ BIBLIOTEKER OVER HELE LANDET!

BLI MED PÅ SOMMERLES 2019. LESEKlikk for stort bilde KAMPANJEN STARTER 1.JUNI OG VARER FRAM TIL 31.AUGUST.

Snart klart for Sommerles.no!

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles.no. Sammen med barn fra over 380 andre kommuner kan alle barn fra 1.-7.klasse i Karasjok kommune  fra 1. juni være med på Norges kuleste lesekampanje! Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år, i fjor deltok over 105 000 barn. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

Sommerles.no gjør det gøy å lese!

- Sommerles.no er en digital lesekampanje på nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side.

-  Sommerles.no er for barn i 1.-7. klasse og varer fra 1. juni til 31. august.

- Barna får tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve

- I tillegg til XP kan barna også gjøre seg fortjent til digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket!

- Sommerles er utviklet av Vestfoldbibliotekene, Vestfold fylkesbibliotek og firmaet Snuti AS.

- Sommerles ledes i 2019 av Finnmark fylkesbibliotek, Østfold fylkesbibliotek og Snuti AS.

Link til registrering: http://sommerles.no/

Bare ta kontakt med oss her på biblioteket hvis dere trenger mer info eller hjelp!

Kontaktperson:

Berit Lisbeth Myrskog