Skole og barnehager

Her legges det fortløpende ut informasjon om korona situasjonen angående skole og barnehager.

Oppstart i barnehagene uke 35 og i skole torsdag 20. august

Klikk for stort bilde - Klikk for stort bilde 

Det blir en annerledes oppstart, og et annerledes år, og vi skal gjøre alt vi kan for at det blir så normalt som mulig og et godt år for alle parter! 

Det er trygt å være i barnehage og skole! Vi har stort fokus på smitteverntiltak, og har beredskapsplaner på alle nivå dersom det skulle komme smitte i noen av våre virksomheter.

Årets oppstart blir ekstra spesiell for de som er nye, enten det er i barnehage, 1. klasse eller på ungdomsskolen. Heldigvis kan vi med gode smitteverntiltak få gjennomført både oppstart og tilvenning med foreldre og foresatte til stede. Barnehagene har udelt egen informasjon om smittevern til foreldre/foresatte.

Både i barnehage og skole er det viktigste fortsatt de tre smittevernreglene – og de gjelder både for ansatte, barn og foresatte:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk eller har symptomer på luftveissykdom
  • Ha god hygiene: håndhygiene, hostehygiene og renhold 
  • Hold avstand til hverandre, minst en meter

Det vil bli gjennomført daglig renhold både i barnehage og skole, med ekstra fokus på overflater og berøringspunkter. Videre vil uteområdene deles inn, og vi prøver å være mye ute. Det gjennomføres personalmøter, planleggingsdager og foreldremøter, alt med smittevernstiltak.

Spesielt for barnehage:

  • Ikke ta med egne leker

Spesielt for skole:

Velkommen til oppstart

Kontaktinfo

Karasjok skole
E-post
Telefon 922 08 592
Mobil 922 03 716
Arnulf Soleng
Kommunalleder
E-post
Mobil 466 29 001