Kárášjoga gielda Karasjok kommune er stolt over å ha det fineste juletreet i Finnmark! Ifølge iFinnmarks uhøytidelige juletrekåring tok Karasjok treet 32 % av stemmene i kåringen.

Karasjok kommune ønsker alle innbyggere, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!
Ordfører

Åpent i romjulen

- torsdag og fredag 27.12 og 28.12.2018, kl 10.00 - 14.00

Sápmi Næringshage AS gjennomfører i disse dager en alternativ julekaldender på facebook - 24 grunner til å handle lokalt. Følg næringhagen på facebook og gjør julehandelen lokalt du også!

IL Nordlys gjør en kjempe innsats med tråkking og preparering av skiløypene i bygda vår, og det er fantastiske forhold for skigåing!

Arbeidet med vedlikeholdet har tatt lenger tid enn planlagt og vi forventer at vannet er tilbake i 14 - 15 tiden i dag.

(Opprinnelig medling: Pga vedlikehold blir det vannavstenging i hele Oalgevárri og Vuolddahátvielti fra kl. 22.00 onsdag 21/11 til kl 08.00 torsdag 22/11-18. Kárášjoga gielda Karasjok kommune anbefaler beboerne å tappe drikkevann før vannet stenges.)

Karasjok kommune ønsker å komme i kontakt med lag, foreninger, enkeltmannsforetak eller andre interessenter for drift av kaféen på varmestua i tilknytning til slalåmbakken for vintersesongen 2019.

PROGRAM FOR 4 KVELDER:

Karasjok kommune ønsker å gratulerer Mari Boine med utmerkelsen som æresdoktor ved UiT Norges arktiske universitet.

Ordføreren er storfornøyd med oppmøtet, og ønsker å ta en ny tur i lag med glade perleturgåere.

Denne gangen invitere han til bålsamtale tirsdag 2. oktober 2018 kl. 18:00.

Vi treffes på parkeringsplassen, og går opp Oalgevárri (Slalåmbakken). Der vil han servere kaffe.

Alle er velkommen!

Her er noen bilder fra perleturen: