Aktuelt

Helse- og omsorgsdepartementet har besluttet at Karasjok kommune  skal være vertskommune for Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester (USHT) til den samiske befolkningen i Finnmark.

Prosjektet er et samarbeid mellom regional og lokal miljøforvaltning i Norge og Finland. Partnere i Norge er Tana kommune, Karasjok kommune, Fylkesmannen i Finnmark, NVE region nord og Tanavassdragets fiskeforvaltning (TF). Finske partnere er Lapland ELY-senter og Naturressursinstuttet LUKE.

Karriere Finnmark er en av de fylkesvise offentlige karrieresenterne i landet.

Vi tilbyr gratis veiledning til alle voksne i livslangt løp, og har som mål at alle innbyggere i Finnmark fylke skal ha tilgang til vårt tilbud om karriereveiledning.

Karriereveiledning skal hjelpe personer til å håndtere sin karriere når det gjelder opplæring, utdanning eller arbeid.

Velkommen til kommunens nye hjemmeside!

Formannskapet innkalles til møte 22.03.2018 kl. 09.00 på formannskapssalen.

Karasjok kommune har siden sin deltakelse i KS «Den gode skoleeier» i 2014- 15 hatt en positiv utvikling innen skoleområdet. Det er etablert en tett læringsdialog mellom kommunenivå og skole.