Vil du bli bøssebærer under årets TV-aksjon?

Klikk for stort bilde 

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24. oktober. TV-aksjonen går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. Barn, ikke brud
 

Dette går pengene til

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet

Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger.  

Vi skal jobbe for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud.

Gå med tradisjonell bøsse

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærere og det unike møte i døra når dere banker på i nabolaget. . Et besøk fra bøssebæreren kan være det eneste besøket noen får i løpet av et år. Derfor er vi ekstra glade for at vi igjen kan møtes ansikt til ansikt og endelig gå som bøssebærer igjen. 

Den enkleste måten for en privatperson å engasjere seg på er å bruke to timer på aksjonsdagen til å gå med bøsse. 

Du kan registrere deg som bøssebærer på blimed.no

Digitale bøssebærere

I år som i fjor vil det også være mulig å bli digital bøssebærer.
Vi satser på full bøssebærerdekning, og at de digitale bøssene vil fungere som en ekstra mulighet der bøssebærerne ikke når frem. 

En digital bøsse er en personlig innsamlingsside på nett som opprettes når du registrerer deg som digital bøssebærer på blimed.no. Hver digitale bøsse har sin egen unike internettadresse på spleis.no, som er utvikler av tjenesten.

 Les mer og se de digitale bøssene på spleis.no.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår TV-aksjonskomité:

Koordinator - epost: Silvia Annette Siri  tlf: 48 40 75 63

Næringslivsansvarlig - epost:  Ann Hilde Turi  tlf: 92 01 18 24

 

Informasjon til bøssebærere

Les mer om årets TV-aksjon