Aktuelt

NB! Ny påmeldingsfrist er i i dag, 6.5.2021,  kl 17.45, og påmelding sendes til Erlend.Eide@tana.kommune.no

Det inviteres til lokalt høringsmøte på vannforvaltningsplan 2020-2027 for Norsk-Finsk vannregion. Møtet starter 6. mai, kl. 18.00, på Teams. 

Møtet har fokus på Tana vannområde.

Grunnet stor pågang på miljøstasjonen i Karasjok utvider FIMIL åpningstidene. Dette vil gjelde til og med mandag 28. juni 2021

Mandager kl. 1300 - 1800

Onsdager kl. 1500- 1800 (uendret)

Fra 5.mai gjelder det generelle motorferdselsforbudet i Norge. Kommunen har fått innvilget forlenget åpning av enkelte snøscooterløyper, til og med 10. mai. 2021.

Sist fredag meldte kommunen at en person på samisk videregående skole i Karasjok har vært nærkontakt med smittet person i Hammerfest kommune. I forbindelse med dette ble det tatt PCR-tester av 16 personer på skolen. I dag kom testresultatene og alle var negative. 

På grunn av bemanningssituasjonen er åpningstidene i resepsjonen og for telefoner redusert til kl 08.30 - 13.00 i ovennevnte periode. 

Når det er din tur til å få vaksine sender Karasjok kommune deg en innkalling via helsenorge.no.

Slik blir du kalt inn:

Du vil få en SMS med beskjed om å logge deg inn på helsenorge.no hvor timeavtalen ligger. Det er viktig at du besvarer denne, timen registreres ikke før du godkjenner den. Hvis du opplever problemer med dette, kontakt 484 09 014, så hjelper vi deg.

 Girjelatnja lea virtuála deaivvadanlatnja, gos girječállit lohket ja muitalit girjiideaset birra. Mii beassat lohkat teavsttaid ovttas girječálliin.

Girjelatnja (Rom for bok) er et virtuelt møterom, der forfattere leser og forteller om sine bøker. Vi leser tekster sammen med forfatteren.

Det er i kommunen, per nå, gitt 862 doser totalt.

Kommunen er stort sett ferdig med vaksinering i målgruppe 1, 2 og 3. 

Se mer informasjon om hvem som kan få koronavaksine og informasjon om målgruppene her.

Kommunen igangsetter nå arbeidet med å fastsette skuterløyper etter nytt regelverk. Løypenettet vil fastsettes som en lokal forskrift med tilhørende løypekart i medhold av Motorferdsellovens §4a og Motorferdselforskriftens §4a.

På grunn av møte har biblioteket redusert åpningstid på onsdag 21.april.

Åpent kl. 9.00-12.00