Æ ❤️ Finnmark avholdes 29. oktober 2021 kl. 21.00 på samfunnshuset

Karasjok kommune avsetter årlig midler til kulturmidler til lag og foreninger, anleggsmidler og driftstilskudd til idrettslagene

Her følger informasjon om reisevaksiner og rutiner kommunen har i forhold til det

Velkommen til åpen brannstasjon lørdag 25.9. kl 11.00-14.00.

Hold avstand, hold deg hjemme når du er syk, hold hendene rene, og test deg ved symptomer. Dette gjelder også fullvaksinerte.

Trine Lise Olsen og Thomas Leikvoll kommer til Karasjok 29. oktober 2021

Tirsdag 21.09.21 er siste covid-19 vaksinasjonsdag i Karasjok i denne omgang. Det er kun drop-in timer fra kl 10:00-13:00.

Vi har i samarbeid med idrettslagene fordelt halltimen i Niitohárji for sesong 2021/22

Fra midten av September har Karasjok kommune redusert kapasitet ved legetjenestene. Kommunen har vakanser i fastlegestillinger. Dette medfører at det vil være vanskeligere å få time hos lege på kort varsel.

Karasjok kommune beklager de ulemper lengre ventetid hos legetjenesten medfører for den enkelte.

Kommunen jobber med å løse situasjonen på kort og lang sikt.

Resepter og ordinære legetimer kan og bør bestilles via Helserespons appen.

Vi forlenger søknadsfristen til kulturskolen til 1. oktober 2021

Tirsdag 7. september 2021 ble dagturhytta åpnet av ordfører Svein Atle Somby og leder i Finnmark Friluftsråd Anton Dahl.