Muhtin doalut leat šluhttejuvvon korona leavvama geažil gielddas!

Noen arrangement er avlyst grunnet økning av korona i kommunen!

Mandag 8.11 var smittetallet og antall personer i isolasjon kommet opp i 45 tilfeller. Tirsdag 9.11 har tallet steget til 52. 1 av tilfellene er innlagt på sykehus.  2 er ute av isolasjon.
Fortsatt er omtrent 50% av de smittede vaksinert.

På grunn av arbeid på ledningsnettet vil vannet være stengt tirsdag 9.11.21, fra kl 09.00-13.00.

På grunn av arbeid på ledningsnettet vil vannet være stengt i dag 8.11.21, fra kl 09.00-15.30.

Dette gjelder for området markert nedenfor.

Det er ikke nødvendigvis alle husstander i dette området vil bli berørt, men dette er utgangspunktet.

Søndag kveld har smittetallet økt og antallet personer i isolasjon er kommet opp i 38. Ca 50 % av de smittede er vaksinerte.

Det siste døgnet har det kommet ytterligere 6 smittetilfeller i Karasjok og det er totalt 33 personer i isolasjon.  Flere er husstandsmedlemmer eller øvrige nærkontakter til de som er smittet fra før. Det er også kommet svar på flere PCR-prøver som bekrefter smitte som vi allerede vet om. Det er fortsatt en innlagt på sykehus.

I går ettermiddag 5/11 ble det påvist 2 smittede og i dag 6/11 ytterligere 3 smittede. Det er totalt 21 personer i isolasjon i Karasjok kommune. 1 er innlagt på sykehus.

Det er kommet 16 nye smittetilfeller med Covid-19 i Karasjok siden 03.11.21, og kommunen forventer flere smittende i løpet av dagen og helgen. Foreløbig er ingen smittetilfeller bekreftet med pcr test.