Aktuelt

Redusert åpningstid på folkebiblioteket 23.mars

På grunn av kurs er ikke biblioteket kveldsåpent tirsdag 23.mars.

Åpent kl. 12.00-15.00.

Karasjok kommune følger regjeringens anbefalinger angående gudstjenester og konfirmasjoner.

Torsdag 18. mars fra kl. 13.00 - 19.00 vil Karasjok brannvesen ha vedlikeholdstrening og informerer at det vil bli brukt blålys og sirene. 

Personer under 50 år som er vaksinert med AstraZeneca de siste 14 dagene og som opplever økt sykdomsfølelse med flere blå flekker (hudblødninger) mer enn tre dager etter vaksinasjon oppsøker legevakt eller fastlege umiddelbart.

Det er gitt 462 doser totalt. Av disse er 127 personer fullvaksinert. Herunder helsepersonell, sykehjem, omsorgsboliger samt hjemmeboende eldre over 82 år og de i risikogruppe 18- 65 år med underliggende sykdommer/tilstander.

Utmarksutvalget har siste møte før påske den 23.3.2021.

De som ønsker sin dispensasjonssøknad behandlet før påske må derfor sende denne inn før 15.mars, 2021 for å være sikker på at den blir behandlet i dette møtet.

Det er bare å børste støvet av alpinskoene og gjøre seg klar for årets sesong. Det er nå kommet nok snø i bakken, den er tråkket og klar for å ta i mot nye besøkende. 

Smittevernhensyn må følges, og vi oppfordrer alle til å holde anbefalt avstand og følge de smittetiltakene det er lagt til rette for.  

 

Kunngjøring om planoppstart samt høring av planprogram for detaljregulering av Nuvvos.

Kunngjøring om planoppstart samt høring av planprogram for detaljregulering av Baišjohnjálbmi.