IL Nordlys gjør en kjempe innsats med tråkking og preparering av skiløypene i bygda vår, og det er fantastiske forhold for skigåing!

Kommunestyret innkalles til møte mandag den 10. desember 2018 kl. 09.30.

Arbeidet med vedlikeholdet har tatt lenger tid enn planlagt og vi forventer at vannet er tilbake i 14 - 15 tiden i dag.

(Opprinnelig medling: Pga vedlikehold blir det vannavstenging i hele Oalgevárri og Vuolddahátvielti fra kl. 22.00 onsdag 21/11 til kl 08.00 torsdag 22/11-18. Kárášjoga gielda Karasjok kommune anbefaler beboerne å tappe drikkevann før vannet stenges.)

Karasjok kommune ønsker å komme i kontakt med lag, foreninger, enkeltmannsforetak eller andre interessenter for drift av kaféen på varmestua i tilknytning til slalåmbakken for vintersesongen 2019.

PROGRAM FOR 4 KVELDER:

Karasjok kommune ønsker å gratulerer Mari Boine med utmerkelsen som æresdoktor ved UiT Norges arktiske universitet.

Tilskuddsordninger for virksomheter og frivillige organisasjoner

Tre tilskuddsordninger fra Kompetanse Norge:

Kommunestyret innkalles på møte torsdag den 4. oktober 2018 kl. 09.00.