Arbeidet med vedlikeholdet har tatt lenger tid enn planlagt og vi forventer at vannet er tilbake i 14 - 15 tiden i dag.

(Opprinnelig medling: Pga vedlikehold blir det vannavstenging i hele Oalgevárri og Vuolddahátvielti fra kl. 22.00 onsdag 21/11 til kl 08.00 torsdag 22/11-18. Kárášjoga gielda Karasjok kommune anbefaler beboerne å tappe drikkevann før vannet stenges.)

Karasjok kommune ønsker å komme i kontakt med lag, foreninger, enkeltmannsforetak eller andre interessenter for drift av kaféen på varmestua i tilknytning til slalåmbakken for vintersesongen 2019.

PROGRAM FOR 4 KVELDER:

Karasjok kommune ønsker å gratulerer Mari Boine med utmerkelsen som æresdoktor ved UiT Norges arktiske universitet.

Ordføreren er storfornøyd med oppmøtet, og ønsker å ta en ny tur i lag med glade perleturgåere.

Denne gangen invitere han til bålsamtale tirsdag 2. oktober 2018 kl. 18:00.

Vi treffes på parkeringsplassen, og går opp Oalgevárri (Slalåmbakken). Der vil han servere kaffe.

Alle er velkommen!

Her er noen bilder fra perleturen:

Ordfører Svein Atle Somby inviterer også i år alle innbyggere og tilreisende med på perletur i den vakre naturen i Karasjok.

I år går turen rundt Máđiijávri. Det er en av de flest besøkte perleturene i kommunen. Løypa er 3,7 km og passer for hele familien.

Få med deg naboer, venner og familie på årets «Perletur med ordføreren»

Oppmøte på parkeringsplassen overfor SápmiKo 23. august 2018 kl. 18.00.

Madiijávri er en av kommunens 16 perleturer. En fullstendig oversikt over turene i Karasjok finner du her: www.perletur.no Vi har også en egen facebook side: Perletur Karasjok