Etter vedtatt møteplan, var det bestemt formannskapsmøte den 24.01.19 og kommunestyremøte den 07.02.19.
Begge møtene avlyses da det ikke er innmeldt saker til møtene.
Dette til orientering.

Ordfører Svein Atle Somby

Karasjok kommune er stolt over å kunne gratulerer Doris Nordbye med prisen som Årets ildsjel 2019

Karasjok kommune ønsker gjennom stipendet å motivere idrettsutøvere til innsats og presentasjon innenfor sin idrettsgren. Stipendet er på kr. 7.500,-

Kárášjoga gielda Karasjok kommune er stolt over å ha det fineste juletreet i Finnmark! Ifølge iFinnmarks uhøytidelige juletrekåring tok Karasjok treet 32 % av stemmene i kåringen.

Karasjok kommune ønsker alle innbyggere, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!
Ordfører

Åpent i romjulen

- torsdag og fredag 27.12 og 28.12.2018, kl 10.00 - 14.00

Sápmi Næringshage AS gjennomfører i disse dager en alternativ julekaldender på facebook - 24 grunner til å handle lokalt. Følg næringhagen på facebook og gjør julehandelen lokalt du også!

IL Nordlys gjør en kjempe innsats med tråkking og preparering av skiløypene i bygda vår, og det er fantastiske forhold for skigåing!

Arbeidet med vedlikeholdet har tatt lenger tid enn planlagt og vi forventer at vannet er tilbake i 14 - 15 tiden i dag.

(Opprinnelig medling: Pga vedlikehold blir det vannavstenging i hele Oalgevárri og Vuolddahátvielti fra kl. 22.00 onsdag 21/11 til kl 08.00 torsdag 22/11-18. Kárášjoga gielda Karasjok kommune anbefaler beboerne å tappe drikkevann før vannet stenges.)

Karasjok kommune ønsker å komme i kontakt med lag, foreninger, enkeltmannsforetak eller andre interessenter for drift av kaféen på varmestua i tilknytning til slalåmbakken for vintersesongen 2019.