Aktuelt

Karasjok kommune ønsker å komme i kontakt med lag, foreninger, enkeltmannsforetak eller andre interessenter for drift av kaféen på varmestua i tilknytning til slalåmbakken for vintersesongen 2019.

PROGRAM FOR 4 KVELDER:

Karasjok kommune ønsker å gratulerer Mari Boine med utmerkelsen som æresdoktor ved UiT Norges arktiske universitet.

Tilskuddsordninger for virksomheter og frivillige organisasjoner

Tre tilskuddsordninger fra Kompetanse Norge:

Kommunestyret innkalles på møte torsdag den 4. oktober 2018 kl. 09.00.

Karasjok kommune er stolt over å kunne å gratulere Dag Nedrejord med prisen som Årets ambulansearbeider 2018.

Landbruksplast kan leveres på Mánnevárre avfallsplass tirsdag 2. oktober mellom kl. 10:00 og 14:00

Det blir vannavstengning i Jergul og Šuoššjávri i morgen pga. service på UV-anleggene.

Vi regner med ca. én times vannavstengning per vannverk i perioden 09:00 - 12:00.

Ved eventuelle spørsmål, kontakt:
Jørn Espen Hansen på telefon 415 58 429, epost jorn.espen.hansen@karasjok.kommune.no eller

Nils Asllat Kildedam på telefon 935 15 888, epost
nak@karasjok.kommune.no